Het is belangrijk om te weten voordat u zich inschrijft of u InvoiceSharing gaat gebruiken als ontvanger of als verzender van digitale facturen of allebei.


Allereerst gaat u naar de website www.invoicesharing.com. Hier maakt u een persoonlijke account aan. Met dit account kunt u ook uw bedrijf aanmelden, indien uw bedrijf nog niet is ingeschreven bij InvoiceSharing. Is uw bedrijf al ingeschreven bij InvoiceSharing, dan dient u zodra u zich heeft ingeschreven een verzoek te versturen naar de beheerder. Zodra de beheerder uw verzoek heeft goedgekeurd kunt u gebruik maken van InvoiceSharing. Hierover meer in paragraaf 1.2.2 Hoe maak ik een inschrijving in InvoiceSharing als mijn bedrijf InvoiceSharing al gebruikt?
U klikt rechtsboven op Gratis Inschrijven, om naar de pagina te gaan waar u zich kunt inschrijven.U vult uw voornaam, achternaam, e-mailadres en een door u gekozen wachtwoord in. Voordat u op Versturen klikt dient u eerst linksonder de twee woorden in de optische karakterherkenning in te vullen. Hierna klikt u op Versturen om uw inschrijving te voltooien.


Nadat u op Versturen heeft geklikt krijgt u de melding dat de registratie is gelukt. Alleen kunt u nog niet inloggen. Om te kunnen inloggen dient u uw inschrijving bevestigen. Dit kunt u doen nadat u van InvoiceSharing een bevestigingsmail heeft ontvangen.Hieronder ziet u een voorbeeld van een bevestigingsmail.Om uw account te bevestigen, klikt u op de knop Bevestig aanmelding.Hierna ontvangt u van InvoiceSharing een e-mail waarin uw aanmelding is bevestigd. U kunt nu met de door u opgegeven e-mailadres en wachtwoord inloggen bij InvoiceSharing.