Van uw klant heeft u een uitnodiging ontvangen om uw facturen digitaal te verzenden. Om deze uitnodiging te accepteren, klikt u op de knop Ga naar de website.

Hierna logt u in met uw inloggegevens en klikt op Mijn relaties om naar de pagina Mijn relaties te gaan. Op de pagina Mijn relaties klikt u op Uitnodigingen om naar de pagina Uitnodigingen te gaan waar u deze uitnodiging kunt accepteren.

Om de uitnodiging te accepteren, klikt u op de knop Bevestig de aanvraag facturen ontvangen. Op de pagina Tijdlijn kunt u zien dat u facturen kunt versturen naar de klant.

LET OP: Nu heeft u de uitnodiging geaccepteerd. De relatie is aangemaakt. Alleen kunt u nog geen facturen versturen. Om facturen te kunnen versturen dient u eerst de factuurkenmerken te koppelen aan uw klant. Hierover meer in Hoofdstuk 5. Het maken van een koppeling.