Nu weet u hoe u een leverancier uitnodigt die in de Top 100 voorkomt. Een leverancier die niet in de Top 100 voorkomt nodigt u op de volgende manier uit. U gaat naar de pagina Mijn relaties en klikt op Contacten om de leverancier uit te nodigen.

Hierna klikt u op de knop Importeer relaties om naar de pagina te gaan waar u leveranciers kunt uitnodigen.

Om de leverancier uit te nodigen klikt u op de knop Voeg relatie toe.

U vult de voornaam en achternaam van de contactpersoon bij uw leverancier in, zijn e-mailadres en de bedrijfsnaam van uw leverancier. Indien het adres en de andere gegevens van de leverancier bij u bekend zijn kunt u deze ook invullen. Hierna klikt u op de knop Voeg relatie toe om de leverancier uit te nodigen.

Nu is er een uitnodigingsverzoek naar de leverancier verzonden.

Zodra de leverancier uw uitnodiging accepteert krijgt u dit te zien op de pagina Tijdlijn.