Hiervoor heeft u gezien waar u de pagina Dashboard voor kunt gebruiken. De pagina Tijdlijn kunt u voor verschillende zaken gebruiken. Zo kunt u op deze pagina zien naar welke leveranciers u een uitnodiging heeft verzonden. Ook kunt u zien dat u vanaf een bepaalde datum van een leverancier facturen ontvangt. U gaat naar de pagina Tijdlijn door te klikken op Tijdlijn.Op de pagina Tijdlijn kunt u leveranciers uitnodigen. Ook ziet u hier welke facturen er zijn verzonden en of er nieuwe relaties zijn aangemaakt. Verder ziet u ook wie u een verzoek verstuurd heeft om facturen te verzenden.
U ziet dat er op 6 augustus 2013 om 8:54 uur een factuur is verzonden naar Koninklijke. Wanneer een klant, Koninklijke, u belt met de vraag waar zijn factuur blijft, dan kunt u op de pagina Tijdlijn zien wanneer en hoe laat deze factuur is verstuurd.
Op 25 juni 2013 heeft u een uitnodiging naar Koninklijke gestuurd om facturen te ontvangen. U wilt bijvoorbeeld weten of Koninklijke uw uitnodiging heeft geaccepteerd. Dit kunt u zien op de pagina Tijdlijn onder de melding Nieuwe relatie.U ziet dat Koninklijke uw uitnodiging heeft geaccepteerd op 25 juni 2013 om 16:19 uur. Vanaf nu ontvangt u facturen van Koninklijke.