Mocht u InvoiceSharing al gebruiken dan hoeft u de hierboven beschreven stappen niet te doen. Om de uitnodiging van uw klant te accepteren klikt u op de knop Inloggen op InvoiceSharing.

Hierna logt u in bij InvoiceSharing en klikt op Mijn relaties en daarna op Uitnodigingen om naar de pagina Uitnodigingen te gaan.

Op de pagina Uitnodigingen klikt u op  om naar de pagina Persoonsuitnodigingen te gaan.

Om de uitnodiging van uw klant te accepteren klikt u op de knop Bevestig de aanvraag van uw klant. Op de pagina Tijdlijn ziet u dat u vanaf nu facturen van uw klant ontvangt.

LET OP: Nu heeft u de uitnodiging geaccepteerd. De relatie is aangemaakt. Alleen kunt u nog geen facturen versturen. Om facturen te kunnen versturen dient u eerst de factuurkenmerken te koppelen aan uw klant. Hierover meer in Hoofdstuk 5. Het maken van een koppeling.