Nu weet u hoe een leverancier de uitnodiging van een klant kan accepteren. In deze paragraaf wordt behandeld hoe u als klant de uitnodiging van een leverancier kunt accepteren.

Van uw leverancier krijgt u een uitnodigingsmail via InvoiceSharing. U bent alleen nog geen gebruiker van InvoiceSharing. Om u aan te melden bij InvoiceSharing klikt u op de knop Registreer nu op InvoiceSharing.

Zie hoofdstuk 1 over hoe u zich kunt inschrijven bij InvoiceSharing.

Nadat u zich heeft ingeschreven bij InvoiceSharing en uw account is gevalideerd, gaat u naar de pagina Persoonsuitnodigingen waar u de uitnodiging kunt accepteren.