Hiervoor heeft u gezien dat als u InvoiceSharing nog niet gebruikt u eerst moet inschrijven bij InvoiceSharing. Als u bij InvoiceSharing ingeschreven bent, zijn er minder stappen die u dient te doen om een uitnodiging van uw leverancier te accepteren. U klikt op de knop Inloggen op InvoiceSharing om naar de pagina Persoonsuitnodigingen te gaan waar u de uitnodiging kunt accepteren.

Om de uitnodiging te accepteren klikt u op de knop Bevestig de aanvraag van uw leverancier.