Twinfield kent een aantal configuraties om facturen te ontvangen:

3 belangrijke vragen:

1. Werkt u met dimensies? Er zijn binnen Twinfield 3 dimensies (1=grootboekrekening, 2=kostenplaats, 3=project).

a. We zien vaak bij dimensie 1 (grootboekrekening): Debet: de grootboekrekening van het product (dit kan door IS-Convert automatisch toegevoegd worden) en credit de tussenrekening. Dit kan ook in IS-convert ingegeven worden. Vraag: zijn dit verplichte velden binnen uw Twinfield inrichting?

b. We zien vaak dat dimensie 2 gebruikt wordt om de kostenplaats in te geven, en bij de creditboeking wordt in dimensie 2 dan vaak het leveranciernummer.ingevoegd. Dit is UW leveranciernummer, en dit kan in IS-Convert ook geautomatiseerd worden.

c. Gebruikt u deze dimensie 3 Project?

2. Er zijn 3 vrije tekst velden mogelijk in Twinfield.

a. Gebruikt u deze?

b. Zo ja, hoe gebruikt u deze, zijn deze verplicht?

Meestal gebruiken we 1 van deze velden om een factuur-ID in te voegen. Dit is het unieke ID in de InvoiceSharing omgeving. Het is mogelijk om in Twinfield in te richten dat dit ID gebruikt kan worden om er een linkje van te maken, zodat u bij elke factuur een vergrootglasje krijgt waarop u kunt klikken en de factuur in InvoiceSharing zich opent. Wanneer dit ook wenst, is de vraag in welk vrije tekstveld u dit wenst te ontvangen.

3. Wat zijn de BTW codes die u gebruikt? Bijvoorbeeld IH voor Inkoop Hoog en IL voor Inkoop Laag.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,